Skip to main content

Case SFPB

Bedrijfsnaam: Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB)
Website: www.sfpb.nl

Het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) houdt zich bezig met de uitvoering van alle arbeidsvoorwaardelijke afspraken die sociale partners met elkaar maken in de cao.

Aan het woord is Marianna Clarijs van het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB). Dé partij als het gaat om de handhaving en naleving van cao-afspraken binnen de branche. Om dit te realiseren zijn er controle- en handhavingsprocessen waar controleurs, bedrijfsbezoeken en afspraken met beveiligingsbedrijven onder meer deel van uitmaken.

“‘Itium heeft laten zien een fijne, betrouwbare, technische partner te zijn die ons werkproces sterk heeft verbeterd.’”

Marianna ClarijsSociaal Fonds Particuliere Beveiliging

Eén systeem

‘Je kunt je voorstellen dat het een hele klus is om al het e-mailverkeer, documentbeheer en het vastleggen van agenda-afspraken in één systeem te gieten. Wij gebruikten hiervoor een uitgebreid – op Excel gebaseerd – systeem dat we zelf hadden gemaakt en vonden dat het tijd werd het proces te professionaliseren.’ Het SFPB ging op zoek naar een leverancier van een uitgebreid systeem dat past bij hun werkwijze. Nadat bleek dat het werkproces van SFPB niet goed past in een standaard framework, is een samenwerking met Itium aangegaan om een systeem op maat te laten bouwen.

Samenwerking met Itium

‘We hadden meteen een goede indruk van Itium. Zij zijn communicatief en denken echt mee met onze uitdagingen. Ze zijn steeds op zoek gegaan naar passende oplossingen en dat waarderen we enorm.’
Inmiddels is het systeem in gebruik en zijn de eerste resultaten erg positief. Marianna: ‘We zijn heel blij met het opgeleverde systeem, het zorgt ervoor dat fouten geminimaliseerd worden. Het systeem helpt ons bij het monitoren van afspraken en informatie wordt meteen op de juiste manier verwerkt.

Wil je de mogelijkheden bespreken voor jouw onderneming?

Neem contact met ons op via onderstaande button.

Contact