Skip to main content

iPeda

iPeda helpt bij het beheren en structureren van bedrijfsprocessen en informatie.

iPeda bestaat uit onderdelen die geïntegreerd samenwerken

WORKFLOW MANAGEMENT
DOCUMENT MANAGEMENT
APPLICATIE INTEGRATIE
LOW-CODE DEVELOPMENT
E-MAIL INTEGRATIE
DATA
INTEGRATIE

Waarom iPeda?

Versnel digitale transformatie

Digitale transformatie is een hot topic. Veel bedrijven zijn druk bezig met het integreren van nieuwe technologieën binnen bestaande bedrijfsprocessen, maar in de praktijk blijkt dit vaak een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. 

Het begint al bij het stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen. In veel gevallen zijn de boekhouding, urenregistratie en het bijhouden van klantrelaties al geautomatiseerd, maar daarnaast bestaan losse processen die afhankelijk zijn van externe documentatie zoals e-mails, Word en Excel-documenten.

Dankzij iPeda worden al deze bedrijfsprocessen gestroomlijnd en omgezet in workflows. Dit geeft een beter overzicht in het procesverloop en verhoogt de kwaliteit, schaalbaarheid en efficiëntie van het bedrijfsproces.

Externe data en alle geautomatiseerde processen worden door middel van koppelingen in de workflow geïntegreerd. Zo zorgt iPeda voor één centrale plek waar alle bedrijfsprocessen en -documentatie samenkomen.

iPeda maakt het mogelijk om zonder vervanging van bestaande systemen sterke verbeteringen te realiseren in de procesvoering en digitale transformatie een stap verder te brengen.

Een betere samenwerking met klanten, partners en toeleveranciers

Bij elk groot project wordt veel gecommuniceerd met klanten, partners en toeleveranciers. Zo wordt er gemaild over de status van het project en komt het regelmatig voor dat er gewacht moet worden op een update of bevestiging. Naarmate het bedrijf groeit en er meer externe partijen betrokken zijn, wordt het steeds lastiger om overzicht te behouden.

iPeda biedt één centrale plek waar interne en externe stakeholders alle relevante informatie en updates kunnen inzien. Met de iPeda workflow worden taken automatisch toebedeeld aan de juiste partijen en deadlines proactief bewaakt.

iPeda maakt de samenwerking eenvoudiger, overzichtelijker en prettiger voor alle betrokken partijen.

Compliance en efficiëntie

Voldoen aan alle eisen die opgelegd worden vanuit de overheid, klanten en/of toezichthouders vormt voor veel bedrijven een uitdaging. Hoe organiseer je, op een efficiënte manier, dat je aantoonbaar voldoet aan alle eisen?

Met iPeda modelleren we compliance processen in uitvoerbare workflows. Het voordeel van deze werkwijze is tweeledig. Het procesverloop is efficiënter en de audit eenvoudiger.

Workflows zorgen voor een soepel procesverloop en duidelijkheid voor alle betrokken partijen. Met de audit en track & trace functionaliteit wordt het proces gedetailleerd vastgelegd. Hierdoor kan bij een audit eenvoudig worden aangetoond dat er volgens de afspraken gewerkt wordt. En dankzij de automatische dossiervorming is alle benodigde informatie direct voorhanden.

Datagedreven werken

Datagedreven werken ondersteunt de kwaliteit van beslissingen en daarmee de bedrijfsvoering. Maar hoe kom je aan deze waardevolle data?

Met iPeda worden bedrijfsprocessen gestroomlijnd en omgezet in uitvoerbare workflows. Dit levert een schat aan data over het verloop van deze processen. Denk hierbij aan doorlooptijden, werkvoorraden en eventuele bottlenecks. Deze data is zowel real-time als achteraf beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om middels geavanceerde analyses proactieve beslissingen te maken en voorspellingen te doen.

iPeda Platform

iPeda Modeller & iPeda Engine

Workflow Management

Bedrijfsprocessen tot leven brengen met workflows.

Bedrijfsprocessen grafisch gemodelleerd

De iPeda modeller zet bedrijfsprocessen gemakkelijk om in grafisch gemodelleerde workflows volgens de ISO BPMN 2.0 standaard. Het model zorgt voor een gemeenschappelijk en algemeen inzichtelijk beeld van de bedrijfsprocessen. In het model wordt op een systematische en gestandaardiseerde manier vastgelegd in welke stappen en door wie het werk wordt verricht.

Van simpel tot uitgebreid

De mate van detail en de scope van de workflow kun je naar wens aanpassen. Zo kan een workflow cross-channel worden ingezet voor web, mobile, API of handmatig en kan de workflow betrekking hebben op slechts een deel van de organisatie. Tevens kunnen, indien van toepassing, ook de taken en rollen van partners, klanten en leveranciers in de workflow geïntegreerd worden.

Automatiseer het proces

De iPeda engine voert de regie en dankzij de workflow worden taken automatisch toebedeeld of uitgevoerd.

iPeda Cliënt & iPeda Portal

Werk automatisch georganiseerd

iPeda Cliënt en iPeda Portal zijn de interfaces voor medewerkers en klanten, partners en toeleveranciers. Deze kunnen worden uitgebreid met specifieke functionaliteiten om het uitvoeren van taken te vereenvoudigen.

Inzicht en overzicht

De interfaces genereren automatisch een up-to-date overzicht van taken, workflows en deadlines voor de gebruiker. Dit geeft noodzakelijke transparantie in het procesverloop en verhoogt de kwaliteit en efficiëntie van het bedrijfsproces.

Document en e-mail integratie

iPeda Cliënt kan worden uitgebreid met e-mail en document services. Deze services brengen veel voordeel met zich mee bij het uitvoeren van taken waarbij externe documenten en e-mails een belangrijke rol spelen. Deze services bevatten de volgende functionaliteiten:

  • Versiebeheer
  • Zoekfunctie
  • Automatische dossiervorming van documenten en e-mails
  • Verrijking van documenten en e-mails met metadata
  • Genereren van documenten en e-mails op basis van sjablonen
  • Slim delen van documenten met een link of QR-code

Integratie met andere systemen

iPeda Cliënt kan worden uitgebreid en gekoppeld met andere systemen en data. Bijvoorbeeld een koppeling met Google Maps, om geografische data inzichtelijk te maken.

iPeda Management Console

Schat aan data

Management console geeft inzichten op basis van realtime en historische data over het procesverloop.

Realtime inzichten

Dankzij het real-time overzicht worden lopende taken en workflows continu gemonitord, daardoor worden deadlines en incidenten tijdig gesignaleerd.

Continu verbeteren

Historische gegevens maken patronen en trends inzichtelijk waardoor datagedreven werken makkelijk wordt. Dankzij deze data kan de organisatie continu en structureel verbeteringen doorvoeren.

Case

Case Intures

Ingenieursbureau Intures voert voor haar klanten inspecties uit aan apparaten en geeft keuringsrapporten af.

Voor het borgen van het keuringsproces en de administratie voor haar opdrachtgevers gebruiken zij  iPeda. Via het klantenportaal hebben klanten toegang tot een overzichtelijke weergave van keuringsrapporten en bijbehorende data. Tevens is er een koppeling gemaakt tussen locatiegegevens en dossiers zodat deze direct op een kaart inzichtelijk zijn. Dankzij de automatische e-mail notificaties van iPeda worden klanten automatisch op de hoogte gesteld voordat hun termijnen aflopen.

Applicatie & Data integratie

Applicatie & Data integratie

iPeda integreert data en applicaties. Op die manier is communicatie tussen verschillende systemen en data-uitwisseling op een veilige manier mogelijk. Het is een open systeem en geeft via webservices beveiligde toegang aan externe systemen zodat deze data kunnen ophalen of een workflow kunnen initiëren.

iPeda heeft ervaring met alle begrippen die een rol spelen bij applicatie en data-integratie zoals Representational State Transfer (REST), Simple Object Access Protocol (SOAP), direct of periodiek synchroniseren en push and pull.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we laten graag zien hoe het systeem werkt. 

Low code

Uitbreiden met low-code

Wij zijn expert in het ontwikkelen met low-code.

Het voordeel hiervan is dat er aanzienlijk minder code geschreven hoeft te worden in vergelijking met traditionele ontwikkelmethoden. Hierdoor is het minder arbeidsintensief, minder foutgevoelig en kan uw maatwerksoftware eerder worden opgeleverd.

Aanpak

Onze werkwijze

De werkwijze en inrichting van het applicatielandschap varieert per organisatie. iPeda is dan ook geen kant-en-klare oplossing, maar bestaat uit componenten die snel en eenvoudig naar wens ingezet kunnen worden. Dankzij de componenten is het systeem altijd op maat gemaakt voor uw organisatie. Na een inventarisatie van de bestaande bedrijfsprocessen stellen we een gezamenlijk plan op. Dit plan is concreet en hiermee kunnen we direct aan de slag. 

iPeda maakt het mogelijk klein te beginnen en direct sterke verbeteringen te realiseren. Investeren in iPeda is dan ook snel terugverdiend.