Skip to main content

iPeda

iPeda helpt bij het beheren en structureren van bedrijfsprocessen en informatie.

iPeda bestaat uit onderdelen die geïntegreerd samenwerken

WORKFLOW MANAGEMENT

DOCUMENT MANAGEMENT

APPLICATIE INTEGRATIE

LOW-CODE DEVELOPMENT

E-MAIL INTEGRATIE

DATA INTEGRATIE

iPeda Modeller

Bedrijfsprocessen grafisch gemodelleerd

Bedrijfsprocessen modelleren we grafisch volgens de ISO BPMN 2.0 standaard als workflows. Dit zorgt voor een gemeenschappelijk en voor iedereen inzichtelijk beeld van de bedrijfsprocessen.

De mate van detail en de scope kan variëren al naar gelang het doel en praktisch nut. Zo kan een workflow cross-channel zijn (web, mobile, API, handmatig). Betrekking hebben op slechts één deel van de eigen organisatie of ook de taken en rollen van partners, klanten en leveranciers bevatten.

Workflows kunnen met de iPeda engine opgestart worden. Het voert de regie en zorgt ervoor dat  taken automatisch volgens de afspraken in de workflow toebedeeld of direct uitgevoerd worden.

iPeda cliënt

Werk automatisch georganiseerd

In de persoonlijke werkomgeving – iPeda cliënt – heeft iedere medewerker automatisch up-to-date inzicht in de status van zijn of haar lopende workflows, taken en deadlines. Dit geeft de noodzakelijke transparantie in het procesverloop, werkt prettig en verhoogt de kwaliteit en efficiency van het bedrijfsproces.

Met connectoren kan data uit andere systemen gekoppeld worden. Hierdoor kan informatie samengebracht worden op één plek voor het verder efficiënt uitvoeren van taken en het nemen van beslissingen. Zo kunnen e-mails en files gekoppeld worden en als een dossier aan een taak of workflow verbonden worden. Met behulp van digitale formulieren kan eenvoudig extra data toegevoegd worden.

Externe partijen zoals partners, leveranciers en klanten die onderdeel uitmaken van een workflow hebben via een beveiligde portal toegang, dat overzicht geeft van van hun taken en deadlines en de benodigde informatie.

iPeda management console

Werk meer data gedreven

Automatisch werken volgen de workflow levert een schat aan waardevolle data. Het iPeda management console geeft waardevolle inzichten over o.a. doorlooptijden, productiviteit en werkvoorraad over de verschillende workflows en taken. Dit maakt het mogelijk om meer op data gebaseerde beslissingen en verbeteringen door te voeren. Het levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het samen continue structureel verbeteren.

Case

Case Intures

Ingenieursbureau Intures voert voor haar klanten allerlei inspecties uit aan apparaten en geeft keuringsrapporten af.

Intures gebruikt iPeda voor het borgen van het keuringsproces en zet het strategisch in als kwaliteitsstempel richting opdrachtgevers. Keuringsrapporten en data zijn voor opdrachtgevers via het klantenportaal overzichtelijk in te zien. Via e-mail worden automatisch notificaties verstuurd voordat termijnen aflopen. Op deze manier verzorgt intures ook de gehele administratie voor haar opdrachtgevers.

Intures had als speciale wens om locatiegegevens aan dossiers te kunnen koppelen en deze middels een kaart inzichtelijk en benaderbaar te maken.

Aanpak

Onze werkwijze

Elke organisatie verschilt in de manier waarop er gewerkt wordt en welke applicaties er al in gebruik zijn. iPeda is dan ook geen kant-en-klare oplossing maar bestaat uit componenten die snel op maat worden samengesteld voor uw organisatie.

Als eerste brengen we gezamenlijk de bedrijfsprocessen in kaart. Van daaruit bepalen we gezamenlijk waar de meeste winst te behalen is en stellen een plan op. Na akkoord gaan we het uitvoeren.

iPeda maakt het mogelijk klein te beginnen en meteen al sterke verbeteringen te realiseren. Investeren in iPeda is dan ook snel terugverdiend.

Low code

Uitbreiden met low-code

Elke organisatie is anders en heeft net andere behoeften. Met low-code kunnen we in korte tijd maatwerk software leveren die precies aansluit bij die behoefte. Low-code heeft het grote voordeel dat er aanzienlijk minder computercode geschreven behoeft te worden in vergelijking met traditionele ontwikkel methoden. Hierdoor is het minder arbeidsintensief en de software eerder klaar.

Wij zijn experts in het ontwikkelen met low-code.