Skip to main content

16 en 17 maart vindt voor de 11de keer APEX World plaats, het grootste APEX event ter wereld. APEX world is dé gelegenheid om kennis over APEX te verdiepen, of kennis te maken met APEX. 

Op het event zullen meer dan 300 bezoekers aanwezig zijn van over de hele wereld. Het is de uitgelezen kans om te netwerken met mensen en bedrijven binnen het vakgebied. Tijdens het event krijgen gerenommeerde sprekers uit het vakgebied de kans om iets over APEX te vertellen. Wij zijn dan ook super trots en vereerd dat ook wij een plek op het podium hebben weten te bemachtigen. 

Nico Klaver, werkzaam bij Itium sinds augustus 2016 vertelt tijdens het event een inspirerend verhaal over de ‘hidden gems’ in APEX. Daarnaast vertelt hij over UI defaults in APEX die meer aandacht verdienen. User Interface defaults helpen bij het creëren van een consistente look & feel van uw applicaties, passend bij uw bedrijfsuitingen. Het gebruik hiervan kan daarnaast veel tijd besparen. Een inspirerende toevoeging aan je APEX kennis.

Het gehele programma van APEX world is te vinden op https://www.nloug.nl. Neem vooral een kijkje op de website. 

Nico spreekt op maandag 16 maart om 16.00 uur.