Skip to main content

Wij zijn al jaren fan, maar het is toch fijn om te lezen dat er zoveel tevreden gebruikers van het Oracle APEX platform zijn. Gartner vraagt continue feedback in de markt als het gaat om software platformen en afgelopen november is Oracle APEX november opgenomen als Best Enterprise low-code platform as reviewed by customers.

Dat maakt de vermelding ook zo bijzonder, 140 geverifieerde reviews liggen eraan ten grondslag. Oracle APEX krijgt gemiddeld 4.7 van de 5 sterren die kunnen worden gegeven. Een korte blik op de reviews liegt er ook niet om, heel veel bedrijven zijn erg blij met de laagdrempeligheid en de mogelijkheid snel oplossingen te bouwen en te implementeren. 

Oracle is de meest gebruikte software wereldwijd en APEX is het low-code platform van Oracle, waarmee razendsnel business applicaties gebouwd kunnen worden die processen vereenvoudigen. Een ultiem middel als het gaat om digitale transformatie, waarin snelheid, het pakken van kansen en afstemmen van processen onmisbaar zijn. Door te werken met APEX ben je als bedrijf in staat in te spelen op veranderende markten en wensen, zonder jouw volledige IT landschap om te gooien. 

Itium werkt al ruim 15 jaar met Oracle APEX en is mede-organisator van APEX World. Wij verzorgen diverse trainingen en hebben zelfs een boek geschreven over de beste practices van Oracle APEX. Deze vermelding van Gartner bevestigt ons wat wij al wisten, APEX is één van de beste low-code platformen ter wereld. 

Wil je meer weten over Oracle APEX, neem dan contact met ons op of bezoek APEX World in Rotterdam op 16 en 17 maart 2020.