Skip to main content

Transformeer jouw bedrijf

en behaal strategisch

voordeel.

DE CONCURRENTIE TE SNEL AF DOOR EEN EFFICIËNTER BEDRIJFSPROCES.

Hoe kan IT jouw organisatie sneller en efficiënter maken? Laat je bijpraten door de adviseurs van Itium en ontdek welke kansen er voor het grijpen liggen.

Sneller en wendbaarder worden

De mogelijkheden van techniek zijn de laatste jaren enorm toegenomen. Maakt jouw organisatie hier al optimaal gebruik van? Computers zijn overal, maar door het gericht inzetten van nieuwe technische oplossingen zijn er al snel verbeteringen mogelijk. Misschien zijn de werkprocessen van jouw bedrijf ongemerkt verouderd geraakt? Dan wordt het tijd om het optimaliseren van bedrijfsprocessen hoog op het verlanglijstje te zetten. 

Organisaties die nu hun processen optimaliseren, zijn sneller en wendbaarder dan de concurrentie. Digitale transformatie is bovendien een manier om klanten beter te leren kennen én te bedienen en zo een groter marktaandeel te verwerven.

Wat is digitale transformatie?

Het is een term die gebruikt wordt als een organisatie zijn werkprocessen gaat digitaliseren. Dit kunnen processen zijn die gericht zijn op klanten, interne processen of zelfs nieuwe processen met een ander verdienmodel. Een dergelijke transformatie wordt niet van de een op de andere dag ingezet. Er gaat een gedegen analyse van processen aan vooraf en een plan van aanpak passend bij jouw organisatie, investeringen en behoefte.

Wil je weten hoe jouw bedrijf digitaal kan transformeren?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wij werken voor:

Meer weten over digitale transformatie?

Een voorbeeld krijgen van een bedrijf dat digitaal is getransformeerd? Meer weten over onze aanpak of onze visie op digitale transformatie? Lees hier verder.

ONZE AANPAK

We hebben heel veel dingen gezien en geleerd de afgelopen 20 jaar. Daar hebben we onze aanpak op geoptimaliseerd. Lees hier meer.

Lees meer

OVER ITIUM

Wij zijn geboren techneuten, wij leven en ademen techniek. Stap even in onze wereld en leer ons een beetje beter kennen.

Lees meer

Case SFPB

Het verbeteren van het werkproces was de belangrijkste vraag van het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging. Hun werkproces bestaat uit afspraken, documenten verzamelen en veel email verkeer. Dus een oplossing die hun werkstromen optimaliseert was zeer wenselijk.

Case Klaver Lily

Het is de grootste nachtmerrie van iedere ondernemer, er op een dag achter komen dat al je systemen niet meer werken door corrupte software of hardware. Gelukkig kon Itium snel bijspringen en ervoor zorgen dat deze ondernemer snel weer verder kon met ondernemen.