Skip to main content

Op zoek naar een toffe baan?

Itium is op zoek naar een 4-tal Perl Developers voor een remote opdracht van 6 maanden. Aantal uren: 32 – 36 uur per week

Voor meer informatie: gackermann@itium.nl
of bel naar 06-11164731

Achtergrond informatie

De opdracht behelst het verzamelen van klant data inclusief installed base en het inleggen van een migratie order in de (netwerk)systemen plus het exporteren van overige klantdata in batches naar de administratieve systemen.

De fase waarin het project zich momenteel bevindt is de start van de End-To-End test. Grotendeels is de software voor het geautomatiseerde migratie proces gebouwd en wordt nu doormiddel van gegenereerde testdata (klanten) getest. Dit levert bug en configuratie issues op die verholpen dienen te worden. Na de E2E zal er nog een technische productie test en een beperkte pilot worden gehouden (planning eind 2021) alvorens in begin 2022 met de migratie zal worden gestart.

Het migratie programma  heeft te maken met diverse externe omgevingsfactoren die de planning / voortgang kunnen beïnvloeden wat maakt dat er een kans is op de eind migratie datum zoals die hier boven is genoemd.

Kennis/vaardigheden:
-Object-oriented Perl
-Databases (PostgreSQL / Oracle)
-B2B interfaces (XML-RPC, SOAP, JSON-RPC)
-Development aspecten
-Unittesting
-Git
-ORM
-Jenkins
-CI/CD
-Oauth
-Jira
-Release management
-Code reviews
-Maken / onderhouden Debian packages
-Algemene Unix skills

Daarnaast:

Kennis financiële/facturatie systeem
Kennis CRM systeem
Kennis permissie management, security & privacy
Pré: webdevelopment (HTML/CSS, Javascript, Ajax)

Voor meer informatie: gackermann@itium.nl
of bel naar 06-11164731