Skip to main content

Wij komen graag in contact

Werkplezier

Wat zorgt ervoor dat jij met plezier naar je werk gaat? Een belangrijke vraag, want werkplezier zie je terug in alles wat je doet. Daarom is werkplezier een belangrijke indicator binnen het team van Itium.

Leuk en goed team

Bij een uitdagend probleem sta je er nooit alleen voor. Altijd is er een collega met expertise waarmee je kan sparren en die graag met je meedenkt. De lijntjes zijn bij ons kort en informeel. Open communicatie zit in onze bedrijfscultuur. Niet alleen voor “zaken”, maar ook als je gewoon even wil bijpraten met een collega over de film die je dit weekend hebt gezien. Prettig samenwerken, elkaar helpen en van elkaar leren is wat ons een goed en leuk team maakt.

Leren en groeien

Stilstand is achteruitgang, continu blijven ontwikkelen op zowel hard- als soft skills is bij ons de norm.De ontwikkelingen en veranderingen in IT gaan snel, continu leren is dan ook de norm. Cliché maar waar. Dit kan bij ons en wordt gestimuleerd. Formeel via cursussen maar ook informeel op de werkplek van elkaar. Leren en ontwikkelen zit in ons DNA. We vinden het leuk om met nieuwe technieken en de mogelijkheden daarvan bezig te houden.

Uniek: voor de klas als APEX docent – als je wilt.

Bij ons heb je de mogelijkheid om als docent les te geven aan de nieuwste generatie APEX ontwikkelaars. Wij geven – als nummer één specialist op het gebied van Oracle APEX- diverse cursussen. Heb jij wel eens een Oracle cursus bij 5-Hart gevolgd? Dan heb je al één van je toekomstige collega’s ontmoet. Sommige collega’s vinden het heel leuk om af en toe voor de klas te staan.

Impact maken

We zijn toch iets te bescheiden om onze successen van de daken te schreeuwen. Maar de afgelopen 20 jaar hebben we zoveel bedrijven kunnen helpen om hun business te verbeteren, dat we daar toch enorm trots op zijn.

Goede arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk wordt jouw werk bij Itium beloond met goede arbeidsvoorwaarden. Zo ontvangen collega’s die extern werken een auto van de zaak, en stimuleren we onze medewerkers om mooie resultaten te behalen door middel van een bonusregeling bovenop het vaste salaris.

Heb jij een passie voor IT en denk je dat wij een goede match zijn? Laat dan je gegevens achter en wie weet help jij ons binnenkort alles uit IT te halen voor onze klanten.

We komen graag met je in contact als:

  • Je minimaal 3-5 jaar ervaring hebt als Oracle developer.
  • Je bedreven bent in het schrijven van mooie PL/SQL code.
  • Je uitstekend uit de voeten kunt met Oracle APEX.
  • Je applicaties ontwikkelt die gebruikers blij maakt .
  • Je leergierig en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied.
  • Je een teamplayer bent.

Mark Bleekemolen – Senior Oracle Developer

“Ik waardeer de familiaire en laagdrempelige sfeer die er binnen het bedrijf hangt. Ik vind dat een hele prettige manier van werken.”

KLIK HIER VOOR HET HELE INTERVIEW

Benieuwd aan wat voor projecten jij binnenkort misschien meewerkt?