Skip to main content

Passie voor IT

Onze klanten helpen bij het behalen van betere resultaten door middel van IT; dat is ons doel. Om meer klanten hierbij te helpen zoeken we ambitieuze professionals met oog voor innovatie en resultaat.

Over Itium

Itium is ontstaan uit de gedeelde liefde voor techniek van ons, Bauke en Learco. Sinds 1999 werken wij met Itium dagelijks aan IT oplossingen voor klanten. Dit doen wij voornamelijk met behulp van Oracle APEX. Naast het werken aan IT oplossingen voor klanten geven wij ook Oracle APEX cursussen. Zo delen wij onze passie voor techniek met anderen. Van het oplossen van ingewikkelde technische problemen tot het bouwen van een nieuwe applicatie, wij doen het met plezier. 

WERKEN BIJ ITIUM

En juist dat vinden we bij Itium nou zo belangrijk, plezier in het werk. Om plezier te hebben op het werk is een prettige bedrijfscultuur en uitdaging in werk essentieel. Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze collega’s op een open manier met elkaar communiceren en dat contact binnen het bedrijf laagdrempelig blijft. Om dit te stimuleren organiseren we leuke activiteiten waarbij alle collega’s kunnen bijpraten en in een informele setting met elkaar om kunnen gaan. Daarnaast moedigen we onze Itium collega’s aan zich continu te blijven ontwikkelen. Zo blijven ze expert in hun vakgebied en worden ze voortdurend uitgedaagd.

ONZE TROTS

Door onze betrokkenheid bij onze klanten hebben we de afgelopen jaren trouwe klantrelaties opgebouwd. Voor deze klanten hebben wij veel mooie projecten mogen uitvoeren waar we best trots op zijn. Zo hebben wij voor het Sociaal Fonds Particulieren Beveiliging een systeem op maat mogen ontwikkelen, nadat bleek dat hun oude systeem aan vervanging toe was. Een ander voorbeeld is het planningssysteem dat we hebben gebouwd voor Klaver Lily, een van de grootste telers van lelies wereldwijd.

 

 

 

Benieuwd aan wat voor projecten jij binnenkort misschien meewerkt?

Mark Bleekemolen – Senior Oracle Developer

“Ik waardeer de familiaire en laagdrempelige sfeer die er binnen het bedrijf hangt. Ik vind dat een hele prettige manier van werken.”

KLIK HIER VOOR HET HELE INTERVIEW

Enthousiast geworden?

Heb jij een passie voor IT en denk je dat wij een goede match zijn? Laat dan je gegevens achter en wie weet help jij ons binnenkort alles uit IT te halen voor onze klanten.

We komen graag met je in contact als:

  • Je minimaal 3-5 jaar ervaring hebt als Oracle developer.
  • Je bedreven bent in het schrijven van mooie PL/SQL code.
  • Je uitstekend uit de voeten kunt met Oracle APEX.
  • Je applicaties ontwikkelt die gebruikers blij maakt .
  • Je leergierig en op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied.
  • Je een teamplayer bent.