ERP op maat | Klaver Lily

Van onbeveiligde excel-overzichten naar een low-code-oplossing op maat

Low-code-applicatie

Geautomatiseerde interface

Fust tracking

Klaver Lily

Klaver Lily, gevestigd in het hart van Noord-Holland, is niet zomaar een familiebedrijf. Als een van de grootste lelietelers ter wereld combineren ze jarenlange traditie met de drang naar innovatie. Elk seizoen zorgt Klaver Lily ervoor dat hun prachtige lelies op het perfecte moment in de winkels liggen. Achter deze tijdige perfectie schuilt echter een complex proces.

"Tijdens de cruciale afrondingsfase van de jaarplanning crashte onze server. Itium herstelde onze database in slechts één dag. Uit dankbaarheid ontvingen al hun medewerkers een bos lelies"

Wanneer IT faalt: Extra complexiteit en kosten voor Klaver Lily

Moeite om jouw bedrijfsuitdagingen te vertalen in een werkbare low-code oplossing? Ontdek onze succesvolle low-code oplossingen die de efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid van je organisatie verhoge
De ontdekking van een corrupte harde schijf tijdens de jaarplanning legde de kwetsbaarheid van Klaver Lily’s IT-infrastructuur bloot, met ernstige bedreigingen voor de bedrijfscontinuïteit.
Door de seizoensafhankelijkheid van bloembollenteelt en complexe planningseisen is digitalisering noodzakelijk. Klaver Lily werkte met handmatige Excel-planningen die operationele efficiëntie beperkten.
Het gebrek aan transparantie in fustbeheer leidde tot financiële verliezen en supply chain-verstoringen, waardoor de behoefte aan effectieve IT-oplossingen duidelijk werd voor Klaver Lily.

Een solide IT-oplossing zorgt voor automatisering en transparantie

Itium implementeerde een essentiële en betrouwbare back-up- en gegevensherstel-oplossing. Dit stelde Klaver Lily in staat om snel en effectief te reageren op een corrupte harde schijf, waarmee de verloren bedrijfsgegevens zijn hersteld.
Het complexe planningsproces van Klaver Lily is geautomatiseerd met een op maat gemaakte webgebaseerde applicatie, met behulp van Oracle APEX. Dit resulteert in een efficiëntere planning, een optimalisatie van de kasbezetting en kosten minimalisering.
Een specifieke module binnen de webgebaseerde tool verbetert het fustbeheer. Hierdoor kan Klaver Lily beter bijhouden waar het fust zich bevindt, wanneer het wordt gebruikt en wanneer het terug moet komen. Dit levert kostenbesparingen op en vermindert supply chain-verstoringen.

"Quote 2"

Het resultaat van digitalisering en proces optimalisatie

Crisis Management

Itium herstelde een corrupte server binnen één dag, waardoor cruciale bedrijfsprocessen konden doorgaan.

Toekomstbestendigheid

Met de nieuwe oplossingen is Klaver Lily voorbereid op toekomstige groei en uitdagingen.

Kostenbesparing

Dankzij het verbeterde fustbeheer en de efficiënte planning zijn de operationele kosten aanzienlijk verminderd.

Benieuwd hoe een low-code oplossing
jouw organisatie kan helpen?

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van low-code of heb je een specifieke oplossing nodig voor je bedrijfsuitdaging? Neem contact met ons op!