Wordt de groei van je organisatie geremd door beperkte kennis van 
Oracle APEX?

De juiste kennis van alles op het gebied van 
Oracle APEX met de bewezen trainingen van Itium

500+ Tevreden Cursisten

Al meer dan 15 jaar dé Oracle APEX opleider van Nederland.

Cases uit de praktijk

Door cursisten beoordeel als goed tot zeer goed.

Flexibel & betrouwbaar

Wij geven de cursussen op locatie of bij onze partner Vijfhart.

Haal de juiste Oracle kennis in huis
met de Oracle APEX trainingen van Itium

Bij Itium zijn we gespecialiseerd in het werken met Oracle APEX. Deze kennis delen we natuurlijk graag met jouw organisatie. Wij bieden daarom interactieve driedaagse trainingen aan over fundamenten van Oracle APEX. Voor deze training is het handig dat je al enige ervaring hebt met Oracle APEX. Het zijn geen trainingen voor de gevorderde gebruikers, maar er wordt enige basiskennis verwacht.

Wij hebben Oracle APEX trainingen gegeven aan onder andere:

Oracle APEX fundamentals Shape

Oracle APEX fundamentals I (3 dagen)

Tijdens deze training leer je:

Tijdens Oracle APEX fundamentals I gaan we aan de slag met het aanmaken van diverse rapporten. Denk hierbij aan rapporten in tabelvorm, charts en preview. Verder gaan we tijdens deze cursus diverse forms creëren, zoals een master detail form en interactive grid.
Ook leggen we uit hoe dynamic actions werken. Dat zijn stukjes kant-en-klare javascript die je kan gebruiken in Oracle APEX om een veldje te laten verdwijnen als de gebruiker ergens anders een bepaalde keuze heeft gemaakt. Wat ook aan de orde komt tijdens fundamentals I is het maken van een backup van je applicatie en de recovery van een pagina.
Oracle APEX fundamentals Shape

Oracle APEX fundamentals II(3 dagen)

Tijdens deze training leer je:

Waar je bij deel 1 leert hoe de tool in elkaar zit, gaan we tijdens deel 2 meer in op het ontwerpen van de applicatie en het toepassen daarvan. Tijdens de cursus gaan we in drie dagen een applicatie bouwen, waarbij wij je de tips and tricks geven om dit succesvol te doen. Zo gaan we dieper in op de bouwstandaarden en leren we je kiezen tussen verschillende User Interfaces. Daarbij behandelen we de Universal Theme en gaan we daarmee oefenen.
Het is natuurlijk ook belangrijk dat je applicatie veilig is. Tijdens fundamentals II gaan we daarom een eigen authorization scheme maken, zodat belangrijke zaken als inloggegevens en de gebruikersadministratie goed beveiligd zijn. Verder kijken we welke externe tools het beste passen bij Oracle APEX en gaan we werken met Javascript.

Over onze trainingen:

Deze cursussen bieden wij aan via opleidingsinstituut Vijfhart in Nieuwegein of inhouse. De cursussen worden fysiek, digitaal of in een combinatie van beide aangeboden. Koffie & thee, en de lunch worden tijdens de training verzorgd. In overleg kunnen wij uiteraard ook maatwerk bieden.

Ervaringen van anderen

“De samenwerking met Itium is erg prettig, ze denken mee vanuit onze business behoefte.”

“De Prebuilt oplossing van Itium heeft ons heel veel tijd bespaart.”

“De samenwerking met Itium is erg prettig, ze denken mee vanuit onze business behoefte.”

De kennis van Oracle APEX 
binnen jouw team vergoten?

Ontdek hoe de trainingen van Itium jouw organisatie kunnen helpen. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.