ITIUM APE(X)trots op winnen Europese aanbesteding ICT-inhuur voor EZK, LNV, SBB en NEA

ITIUM heeft, als onderdeel van het consortium van CIMSOLUTIONS, Brunel Nederland en SLTN IT-Professionals, de recente Europese aanbesteding voor ICT-inhuur gewonnen. De komende vier jaar zijn we dan ook de trotse leverancier van met name low-code Oracle APEX-specialisten voor de ministeries van Economische Zaken & Klimaat (excl. DICTU) en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Staatsbosbeheer en (optioneel) de Nederlandse Emissie Autoriteit (NEa). 

De Hoogste Score

Van alle aanbesteders wisten we als consortium de hoogste score te behalen op de aanbesteding. Kennis van en ervaring met Oracle APEX speelde een belangrijke rol in deze aanvraag. Als Oracle APEX-specialist, en nummer één opleider op het gebied van APEX in Nederland, weten we hier uiteraard alles vanaf. Daarom konden we zonder problemen aantonen dat we over diepgaande kennis en begrip van de inhuuraanvraag beschikken. Met als geweldig resultaat dat we als consortium op nummer één zijn geëindigd.

Itium Officiële Leverancier

De raamovereenkomst biedt een stevige basis voor een langdurige samenwerking tussen ITIUM en de betrokken ministeries. Zowel zzp’ers als ICT-specialisten in loondienst mogen wij inzetten op opdrachten bij EZK. Dit is – vanwege het verbod op meervoudige doorleenconstructies- alleen mogelijk door onze officiële leveranciersstatus.

Met deze glansrijke overwinning vestigt ITIUM zich samen met het consortium van CIMSOLUTIONS, Brunel Nederland, en SLTN IT-Professionals als een belangrijke speler in de ICT-inhuurmarkt. We onderscheiden ons niet alleen op een positieve manier van onze concurrenten, maar bewijzen zo ook dat wij de ideale partner zijn voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in Nederland. We kijken uit naar een mooie samenwerking.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zie hier ook het artikel in Computable.nl

Benieuwd hoe Iow-code jouw organisatie kan helpen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van low-code of toets jouw low-code idee. Neem contact met ons op!